Alla inlägg under februari 2008

Av Linda - 8 februari 2008 13:51

Ikväll är det invigning på skolan, de har byggt om hela skolan så därav ska de ha fest ikväll. Ca 300 pers kommer, ett band ska spela, 5-6 orna ska spela upp nåt på scen, det kommer vara försäljning av mat osv.

Det håller på till 23.00 ikväll men jag undrar om vi orkar vara med så länge, inte barnen iallafall.


Har shoppat för 2000 kr idag...fan vad dyrt det är med kläder. Jag behövde så mycket kläder nu pga viktuppgången senaste året..jag avskyr kläder som sitter tajt.

1 par jeans, 3-4 tröjor, 2-3 par trosor, 2-3 par bh, 1 handväska

Så jävla typiskt med att jag glömde visa upp min rabattkupong på 50 spänn inne på Lindex..gäller bara till den 18:e med så ni får jag in och köpa nåt mer bara för det.

Funderar på att köpa en Fix 2 i 1 jacka till Tova nu i vår...hon skulle få den i födelsedagspresent isåfall tänkte jag. Den är lite rosa, vit och blå med tror jag?..fleecen inuti är rosa och sen står det FIX på ryggen. Då passar ju 50 kr rabatten bra.

Jag köpte ett spel till henne "Disney trivial persuit", kan vara roligt och spela både för henne och oss.

Hon fyller 8 år den 4 mars så det är inte länge till, får börja tänka på inbjudningkort m.m till barnkalaset. 


Av Linda - 8 februari 2008 08:45

För nåt år sedan gick jag med i en reklam kampanj som heter Buzzador.

Man får hem varuprover, och oftast är det rätt mycket varuprover man får då man ska bjuda vänner mfl och se vad de med tycker om varan.

jag har fått cornflakes, kexchoklad, halstabletter och kattmat. Andra har fått barnmat, kyckling och annat...


Det är riktigt roligt faktiskt att vara med och ju fler folk man värvar och ju mer varor man rapporterar in desto mer poäng får man i en rankinglista. jag tror att ju fler poäng man har ju mer prover får man, jag fattar inte riktigt det där man jag tror det är så.


Anmäl er där, och snääääälla gör det via min sida så jag får lite mer poäng ;-)...jag ligger typ sist i rankinglistan. Jag har runt 4800 poäng medans de bästa har runt 30 000 poäng. Och då har jag ändå varit med i alla kampanjer och rapporterar in varje gång vad jag tycker om varan.

Men det gäller att värva så många man kan helt enkelt för att komma upp sig i listan.

Här:

http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Lillith76
Av Linda - 7 februari 2008 21:24

på 50 min gick jag 5900 steg enligt stegräknaren jag hade med mig på promenaden. Tror rundan är på ca 4.5 km ungefär.....

Sen har jag ju jobbat med idag (jag dammsög, dammade, duschade en brukare, lade om sår, delade medicin osv osv) så jag borde vara uppe i 10 000 steg tycker jag.


Nu har jag så ont i fötterna att jag knappt kan gå, har jag suttit ner en stund och ska resa mig kan jag inte stödja på fötterna för det göra så jäkla ont..jag får kana med dem som skidor när jag går. Det är väl pga övervikten kan jag tänka, att jag får så lätt ont i fötterna. Jag borde skaffa mig ett par stödstrumpor och ha när jag jobbar.


Inatt ska jag sova ut riktigt ordentligt hade jag tänkt så nu ska jag gå och sova (klockan är 21.30) ...godnatt på er

Av Linda - 7 februari 2008 12:25

Nu har jag skrivit på papper för delegering så nu får jag ge medicin...känns jätteroligt att den biten är ur världen.


Nån undrade vad jag läser till...

Jag läser till undersköterska 2 år vård och omsorg till att börja med, sen får vi se om jag fortsätter läsa.

Hade varit jätteskoj att bli barnundersköterska, vi har nämligen en 1 årig påbyggnads utbildning som man kan gå sen efter undersköterskeutbildningen...en barnsköterskeutbildning är det då man kan gå.

Jag älskar ju barn och tycker det är så himla mysigt med de här små bebisarna..eller att se en ny människa komma till världen osv. Undersköterska på förlossning, BB, neonatalen eller barnkliniken hade varit en dröm.

Men vi får se vad tiden utvisar, det kanske blir servicehemmet eller en vårdcentral m.m..utbudet är så stort vad gäller undersköterska..det finns mycket olika ställe man kan vara på med helt olika arbetsuppgifter.


Går man barnundersköterskeutbildningen så får man ju praktisera och känna på hur det är. Vill man inte det sen så har man åtminstone den utbildningen i grunden..så man förlorar ju inget på att gå den.

Av Linda - 6 februari 2008 17:02

fick idag bekräftat att jag får sommarjobb, skulle bara skicka in om jag tackar ja eller nej...självklart tackar jag ja :-) !!


Och imorgon när jag går med sköterskan så skulle vi gå igenom alla mediciner m.m..nu gäller det att ha block och penna med mig och skriva upp allt. Sen skulle jag få skriva på ett papper så jag får delegering så jag kan ge mediciner och insulin m.m

Sen är det bara till och hoppa in och jobba, blir ovant att få hjälpa dem som jag inte kunnat hjälpa innan pga mediciner...de andra har ju fått hjälpa dem och så har jag fått hjälpa dem som tar sina mediciner själva. Så det blir ju lite andra rutiner sen när jag kan jobba och tjäna pengar på riktigt..skulle varit kul och kunna spara en femhundring i månaden så jag kunde åkt utomland en vecka på jullovet..slippa den kalla trista vintern. 

Ladda upp batterierna inför nästa praktik som ska vara inom sjukvården från jan-maj..så det blir en ännu längre praktik än den vi varit på nu. 


Har nu hämtat ut och satt upp Viggos nya döskalle lampa (vit rislampa med svarta döskallar) från jotex...köpte även en rund svart matta med vit döskalle på, vet inte riktigt ännu var han ska ha den..på väggen eller golvet.

Av Linda - 5 februari 2008 19:36

slutade jobba 16.30..var inne hos en vän 15 min och pratade med henne lite, vilade en stund när jag kom hem och sen åkte jag till affären vid 17.30

Var hemma igen 18.30, gjorde iordning Saga inför natten, bytte blöja,tvättade av henne, gav henne välling, borstade tänderna och de andra två fick kvällsmat, nattade Saga. Och nu är kl 19.30.....Niklas åker till jobbet ca 20.30 men jag är helt slut efter jobbardagen och öm i fötterna + skoskav sen igår. Min vän hade heller inte tid idag att följa med ut på prommis så skit samma, jag får gå imorgon.





Av Linda - 4 februari 2008 17:27



Är imponerad av mig själv...har varit ute och gått en hel timme nu. Gick nästan 5 km...det var inte planerat men under tiden jag gick så valde jag att gå en lång runda.

Och jag klarade det utan att få ont i skenbenen som jag brukar när jag är otränad. Däremot fick jag skoskav så sista biten nästan haltade jag hem :-)

Sååå skönt, kallt och vindstilla..sista biten av promenaden blev i mörkret men då var jag nästan hemma.


Måste försöka ut och gå varje dag nu, man blir mycket piggare. Men det är ju det där med vädret, det är inte alls kul och gå när det spöregnar eller snöar eller blåser orkanvindar.

Idag var vädret helt underbart...

och vet ni, krokusarna börjar komma upp i rabatterna..är inte det lite väl tidigt??


Funderar på om jag ska tona mitt hår i mahogney som jag brukar göra eller om jag ska ha en ljusare färg. Jag har en mahogney hemma så det hade gått snabbast och billigast..skulle vilja ha slingor men kanske jag kan köpa nån rödaktig färg och göra slingor själv sen en annan dag.


Av Linda - 4 februari 2008 13:42

  • Dagens mat: Lasangette

  • Dagens väder: Soligt,vindstilla och ca 1-2 plusgrader

  • Dagens bästa: Att jag är ledig

  • Dagens värsta: Att bli stucken och lämna 5 rör med blod

  • I dag vill jag hylla: Min vän som är världens bästa *stor kram till Anna*

  • Detta irriterar mig: folk som kör för sakta på vägarna

  • Dagens foto: kommer senare under dagen, jag håller på att ta hem nåt foto redigeringsprogram så jag kan klippa och klistra lite med korten...*kul*

    Fast iofs denna är rätt kul :-)


  • Presentation

    Omröstning

    Vilken bloggsida är bäst ?
     bloggagratis.se
     blogg.se
     wordpress.com
     bloggproffs.se
     bloggspace.se
     sprayblog.se
     skyrock.com
     bloggsida.se
     bloggorama.se

    Fråga mig

    0 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
            1
    2
    3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25
    26 27 28 29
    <<< Februari 2008 >>>

    Tidigare år

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards