Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Linda - 3 februari 2008 17:42

Min dotter kräktes kl 05 inatt och inget mer, hon är jättepigg. Svärmor och maken tror att det kan vara pga simskolan igår att hon fick i sig klor vatten pga kallsup eller nåt. Tovas kusin brukade med kräkas när hon fått i sig det.


Sen är jag väldigt noga med hygienen då barnen är sjuka...jag tvättar mig och tar handsprit varje gång jag rört vid dem...precis samma sak som jag gör på jobbet. Jag är super rädd för att få kräksjuka då jag har extrem kräkfobi....

Jag byter handukar hela tiden på toaletten och tvättar kläder + sängkläder om de har kräksjuka.


Men nu var det inte så allvarligt då hon bara kräktes en gång inatt och inget mer.


Jag kan faktiskt inte heller vara hemma från min praktik så fort barnen blir sjuka heller. Praktiserar inte jag i genomsnitt 30 timmar i veckan får jag göra om praktiken eller hoppa av skolan, riskera att gå ut utbildningen utan betyg.

Maken var som tur väl är ledig i helgen..annars hade jag fått vara hemma med dem och då förlorat 19 timmars praktik..

Jag var hemma förra veckan 2 dgr då Saga hade sån hosta så hon hostade hela natten och knappt kunde sova. Jag kan liksom inte vara hemma varje vecka, då får jag liksom inte nåt sommarjobb där i sommar...arbetsplatser gillar inte personal som är hemma så ofta.


Nu är jag äntligen ledig till tisdag kl 07.30...ska bli så skönt.


Fast imorgon ska jag ta blodprov för min sköldkörtel på VC...ska vara fastande från kl 20.00 ikväll så nu gäller det att äta så jag inte blir hungrig ;-). De ska ta minst 5 rör med blod...usch jag gillar inte det alls, jag är så svårstucken och har fått svimmningskänslor ibland så jag får lägga mig ner. Det är betydligt lättare att sticka andra än att bli stucken själv :-/

Av Linda - 3 februari 2008 07:00

orkar inte jobba idag...är så trött.

Viggo kom upp kl 02 så jag fick följa med han in på sitt rum igen, Saga vaknade och skrek vid 02.30 så jag fick gå in och stoppa om henne.

Tova kom kl 05 och sa att hon kräkts i köket, så då fick jag upp och torka spyor, hämta en spann och bädda ner henne i sin säng igen.

Och sen skulle jag gå upp 06.40....gäääsp


Men det är bara till och masa sig iväg till jobbet, finns inget annat val...igår hade jag så ont i fötterna och huvudet efter jobbet att jag höll på att kräkas nästan...fy fasiken. Och bättre lär det ju inte bli idag direkt.. 


Nåväl ,vi har så mycket att göra nu så timmarna på jobbet bara flyger iväg... 

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards