Alla inlägg under januari 2008

Av Linda - 15 januari 2008 16:26

om en vikt kategori..det hade jag inte ens tänkt på att man kunde göra :-).


Känner mig fortfarande konstig i huvudet fast jag ätit middag.


Till middag idag blev det potatis och 1/2 kycklingfile (från gårdagen) samt kelda tomatsås med cremefraiche och så det viktigaste kokta ärtor :-).


Åt faktiskt 2 3/4 skumtomtar för 2 points..för att mata sockermonstret i mig. Men det är ju inräknat i dagens points så jag går inte upp i vikt pga det.

Ska man äta godis så får man begränsa det och inte vräka i sig som man gjort innan




Av Linda - 15 januari 2008 10:43

min kropp är van vid att jag äter hela tiden, nu måste kroppen vänja sig vid att få mat vid bestämda tider och då faller blodsockret så jag känner mig helt konstig och får huvudvärk..jobbigt.

Jag längtar till lunch då jag ska äta kycklingfile och potatis..det kurrar i magen


Till frukost åt jag 1 dl 0.05 % yoghurt, 2 knäckebröd med lättsmör, gurkar o paprika på.

Till mellis åt jag 1 banan

Detta blev sammanlagt 4.5 points


ska iväg och handla sen, det är det tuffaste. Att gå förbi hyllorna med chips, ostbågar, choklad och annat gott. Får ännu mer huvudvärk bara jag tänker på det suck.

Jag vill äta äta äta, det drar och sliter i hela kroppen.

Jag äter alltid när jag tittar på teve på kvällen antingen mackor eller godis eller annat snacks.

Jag kan knappt titta på teve utan att ha nåt gott att äta.

Av Linda - 15 januari 2008 09:07

95.1 kg...efter bara en dag med viktväktar points så visar vågen ett kilo mindre. Häftigt !

Ska skriva in min vikt här varje dag, även om det inte visar nån minskning..jag vet att man inte ska väga sig varje dag men jag tycker det är kul när man går ner i vikt :-)


Är såååå trött idag....jääääsp. Somnade väl vid midnatt, Viggo kom in till mig vid 03 tiden, Niklas hade somnat i soffan framför teven så han kom med och lade sig lite efter Viggo..hade sen svårt att somna om kände jag och somnade kanske runt 04 tiden nångång.

Vaknade til 05.30 av snarkningar SUCK....kunde inte somna om, men precis när jag väl lyckades komma till ro och kunde somna in så kom Tova och sen skulle vi upp för hon skulle till skolan.

Jag önskar vi kunde sovit istället för att behöva upp för att få henne till skolan... jag får väl gå och lägga mig en stund senare idag.


Jag har gått med i en sportlovsutmaning, har inte blivit inskriven ännu bara: http://hem.passagen.se/aff-viktsnack/

planerar att gå ner till 88 kg fram till sportlovet, det är 7 kg (från dagens vikt)

Av Linda - 14 januari 2008 20:01

har ju jobbat idag och dagen bara rusade förbi, hämtade barnen på dagis, hem och gjorde pannkakor, duschade Viggo och så läggning.

Maken jobbar till 22 så han är inte hemma förrän närmare 22.30....då sover nog jag...zzzzz  ;-)


Är ledig nu tisdag och onsdag...jag ska måla i trappan, försöka få bort mer av mattan i trappan, tapetsera på Viggos rum (det har tagit lång tid hans rum), handla, tvätta osv osv... 


Spelar in outsiders just nu, handlar om fetma...folk som inte kan få barn pga fetman och folk som får välja mellan att banta eller dö.

Ska bli intressant att kolla på sen...


Pratade med dem på dagis idag om Viggos problem med blöjan...de tyckte inte det var konstigt alls, de sa att det är många som är som han och att det kommer plötsligt en dag sen. De visade honom att de hade en liten mini toalett på småbarns avdelningen på dagis (dagiset är ju nytt så han har inte sett allt där ännu). De sa att där kunde han sitta sen om han blir bajsig...jag har även lagt en blöja på hans hylla om det skulle bli akut nångång...en akutläges blöja som han inte vet om ligger där...men jag tror inte han vågar ge sig på att bajsa i en blöja på dagis, det skäms han nog för.

 Den där mini toaletten kan ju vara bra eftersom pottan är för låg för honom att sitta på och stora toaletten hemma är för stor och läskig att sitta på (även med ringen på).


Min vän ringde och frågade om vi skulle gå ut och gå ikväll, men tyvärr jobbar ju maken så det gick ju inte, sen kan inte hon varken imorgon, övermorgon eller nästa dag. Typiskt med att han jobbar när hon väl ringer och frågar, det är inte första gången heller ju.


 Jag har nu bestämt mig för att gå på gympan här på skolan på onsdagar och följa med min vän på aerobic på torsdagar...så det blir träning 2 dgr i veckan + promenader emellanåt.



Av Linda - 14 januari 2008 06:58

Jag blundade och ställde mig på vågen, kisade lite med ena ögat försiktigt....



96 kg........


8 kg har jag gått upp sen 1 september, det är på 4 månader bara.


Nu ska jag bara äta frukost och sen iväg till praktiken, jobbar idag mellan 07.30-16.30 och sen är jag ledig 2 dgr, skönt ! 


Av Linda - 13 januari 2008 15:55

Har bestämt mig efter mycket mental träning att jag från och med imorgon måndag ska börja med viktminskning och träning.


Kollade min gamla hemsida där jag skrev tabeller om viktminskning, mått och vikt...fy vad jag önskar att jag fortfarande var nere på 73 kg och midjemått på 81 cm, hade då gått ner från 94.4 kg som jag vägde lite efter Saga kommit till världen. Helt otroligt, är så impad att jag klarade det då, måste klara det igen.


Nu vågar jag inte ens väga mig men jag ska ta tjuren vid hornen imorgon bitti...måste ju veta för att se hur mycket jag går ner...

Det kommer bli tufft, jävligt tufft....men jag måste för jag mår inte bra och jag skäms för mitt utseende, jag vågar knappt gå ut och visa hur fet jag blivit.


Känner mig så ful och äcklig.

Har inte råd att köpa större och större storlekar i kläder längre heller..måste gå ner så jag kommer i mina gamla kläder nu till våren och sommaren.


Min vän fick ju mig att gå med på aerobic med så det börjar ju på torsdag...kan ju vara bra att gå ner i vikt samtidigt så jag orkar hänga med där.


Så nu jäklar ska det bli nya tag !


Av Linda - 13 januari 2008 13:37

jag fick ge efter tyvärr :-( och gav honom blöjan efter ett samtal med svärmor, hon tyckte jag skulle låta bli han ett tag och låta han ha blöjan. Men jag vet inte...man viker sig så lätt. Tyckte synd om han.....han gick här i 3-4 timmar och höll sig så han höll på att skita i brallan.

Får se om det blir av nästa gång... 

Av Linda - 13 januari 2008 09:31

pojken är ju så fruktansvärt envis men jag är lika envis...nu har han fått duphalac i 3 dygn och ville nu imorse ha en blöja för han blev bajsig. Jag sa åt han "då sätter vi oss på toaletten"...då sa han "nej föressten jag är inte bajsig mamma".

Ja det syns ju på långa vägar att han är det för han hoppar runt, kan inte sitta stilla, går på tår, benen skakar när han väl sitter eller ligger och han verkligen kämpar för att hålla emot.

Men jag satte han på toa, han sitter på toa och hoppar...kämpar även där för att hålla emot. Jäkla envisa unge...

Det kommer att komma i byxorna jag lovar för på toa ska han inte bajsa.

har haft han på toa i två omgångar nu på morgonen 10 min vardera gång. Han sitter och spelar på game boy samtidigt. 

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards