Alla inlägg under mars 2008

Av Linda - 4 mars 2008 23:29

Imorgon kommer förhoppningsvis min nya mobiltelefon...NOKIA N95 med GPS och 5.0 megapixlar kamera...den har fått topp betyg .

3 bomben 199 kr + 59 kr i månadsavgift går den på..inte så farligt.

Längtar efter min lilla leksak nu :-)...

Sen får Tova byta ut sin mobiltelefon och ta min gamla för den hon har är kass och stänger av sig själv hela tiden.

Hon är faktiskt jätteduktig med mobilen, det trodde jag aldrig och det är toppen att man kan ringa henne så man får veta vart hon är på byn eller om man vill hon ska komma hem och äta osv. 

Av Linda - 4 mars 2008 23:19

Nu ska min lille Viggo börja simskolan...han blir 5 år till sommaren men kunde få börja redan nu på lördag..det gick fort att få plats där.

Ungefär samma tid som Tova med vilket passade perfekt så man slipper köra in två gånger.


Det var lite billigare än Tovas simskola så till hösten byter jag även henne till denna simskolan (samma simhall, det finns en inhyrd simskola och en som simhallen har). 850 kr + 100 kr för skåp vid första inbetalningen och sen kostar det 650 kr nästa termin. På Tovas simskola betalar man 950 kr + skåp 100 kr (som man får tillbaka sen) VARJE termin.

Sen fick vi lösenord m.m så vi kan gå in på barnets egna sida på internet där all info om simskolan m.m kommer upp, även faktura och så kan man välja själv där vilken simskole grupp man vill barnet ska gå i..finns en massa olika och Viggo börjar med Baddaren...


Tycker Tova ska fortsätta annars så kommer hon ifrån det här med simmningen och att våga dyka m.m...jag tror det är bra för dem att hålla det igång så de inte glömmer. Så hon ska iallafall gå 1-2 terminer till eftersom hon inte kan simma riktigt ännu. Hon tycker ju det är kul att ta lite märken med, hon ser fram emot simskolan varje lördag så det är ju hennes fritidsintresse liksom.



Av Linda - 4 mars 2008 23:12

Stort GRATTIS till min älskade flicka...tänk vad tiden går. Otroligt att du blivit så stor redan..fattar inte vart tiden blev av?


Av Linda - 3 mars 2008 14:29

funderar och funderar, var vill jag jobba sen när jag är klar.

Att vara undersköterska är rätt stort område liksom, man kan vara inom äldrevård, lasarett, vårdcentral, personlig assistent osv osv.

 

Men jag är ju sån att jag vill ta blodprov, lägga om sår, ge sprutor osv. Sköta om andra så de mår bra.  Och då skulle ju vårdcentral eller lassarett passat mig bra.

 

Sen är det ju det här att min man jobbar helger, nätter och kväller...även tidiga morgnar när inte dagis är öppet.

Så då går det ju inte direkt jobba nånstans där jag själv jobbar dessa tider för vem ska då ha våra barn när vi båda jobbar och dagis är stängt?

Dilemma... 


Vårdcentral är ju perfekt, enbart mån-fred 8-16 på ett ungefär...perfekt för en som har bar på dagis. Där vill man ju då gärna få in en fot då ju.


Vi ska på praktik jan 09- maj 09....och får då ha önskemål varsomhelst inom sjukvården.


En fördel är ju då att välja en praktik på tex akuten, hjärtintensiven, operation osv osv osv..det är ju nåt bra att ha med sig i bagaget.

Akuten verkar super intressant, jag älskar liksom att vara i händelsernas centrum..ha och göra hela tiden utan en massa dötid...

Jag tittar ofta på de här dokumentärerna från akutmottagningar m.m på teve...och operationer är ju hur intressant som helst. 

 

MEN då får jag inte in en fot på vårdcentralen och kan därmed kanske inte sommarjobba där sommaren 2009 om jag nu vill det. 


Då får jag säkert vara kvar och sommarjobba/hoppa in extra inom äldrevården eller på tex akuten m.m om jag nu får det.. och då är det det här med tiderna igen...helger, kvällar, nätter....


Väljer jag då vårdcentralen på min praktik så har jag ju fått in min fot där och får hoppa in extra vid behov, sommarjobb osv..och sen tillslut kanske en fast tjänst om några år. 


Dilemma...hur ska man göra?

Nåväl det är ett helt år till nästan... 


 *************************************************
************************************

På tal om nåt helt annat, detta är till en viss person som läser min blogg och jag kommer svara denna person här + radera hennes kommentar:


Det är inget fel med och "skryta" för att man är nöjd med sig själv eller nåt man gjort eller köpt och mår bra av. Bara man mår bra och njuter av livet. Du borde själv prova på det !


Däremot är det fel av andra att vara missunnsamma och avundsjuka så de blir elaka mot personen som "skryter"... jag läser gärna om andra som skryter om sina inköp eller nåt de gjort och berömmer dem. Jag är då rakt inte missunnsam....

Gnäller gör alla lite då och då annars vore det inte normalt.

Även du själv gnäller då du gnäller på mig för att jag gnäller !!





Av Linda - 3 mars 2008 11:49

Det är såååå DÖTT att aldrig knappt få en enda kommentar på inlägg man gör...det är ju trots allt ca 150-200 som loggar in och läser varje dag. NÅN kan väl kommentera nåt liiiiitet.

Jag går in och kikar flera gånger om dagen ifall jag fått kommentarer...

Men ibland tappar man lusten att hålla bloggen vid liv när man aldrig får några kommentarer.


Jag skriver alltid kommentarer på andras bloggar för jag vet att det uppskattas och får personen att hålla liv i sin blogg.


Det gör en så glad bara att nån skriver och uppskattar det man gör eller skriver om. Eller kanske inte håller med om det man skriver om, skriv vad ni vill bara ni skriver liksom ;-).


Mamma du läser ju här, SKRIV nåt människa :-).

Du trycker på länken "kommentera" intill inlägget...du kanske inte visste det?...kanske fler som inte vet detta?


Samtidigt känns det dumt nu att sitta här och fiska kommentarer, nu kommer det säkert skrivas bara för att JAG vill det och inte för att NI vill det. Men jag ville ändå skriva det så ni är medvetna om det när ni läser bloggar att ni kan skriva en rad eller två ibland...inte alltid, men nångång ibland.


En del är ju duktiga här och skriver nångång :-)...ett stort tack till era kommentarer !!

De uppskattas jättemycket..bara så ni vet.

Av Linda - 2 mars 2008 21:40

Då var barnkalaset över för denna gång...men det gick så bra allting. Skattjakten var lyckat, barnen sprang runt som yra höns i trädgården och letade efter sina godispåsar ;-).


Hon fick detta:

* 1 bok "flamman, den orangea älvan"

* Hårklämmor

* Bratz läppglans godis

* dvd film "valiant"

* godis

* tröja, jättefin med glittrig stjärna fram

* strumpor

* barbie docka

* Kompis halsband

m.m m.m


Min mamma och hennes sambo var här med och av dem fick hon ett armband de köpt i Thailand, de kom hem därifrån i fredags efter 2 veckor på koh koh kao..

Sen fick hon en rosa blommig vårjacka från Exit av dem med...




Av Linda - 2 mars 2008 12:02

Saga sjunger Pippi långstrump :-)

Av Linda - 1 mars 2008 23:03

Vad roligt detta var :-)...filmade med min kamera idag och nu kom jag på att man kanske skulle försöka lägga in det på youtube så ni fick se barnen LIVE....och det gick !!!

Nu blir det en hel del filmer här framöver bara så ni vet ;-) 

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards