Alla inlägg under mars 2008

Av Linda - 15 mars 2008 17:52

till mig själv som veckans stegare :-). Det trodde jag väl aldrig, jag gick ju så himla lite 2 dagar den veckan.

Tvåa kom iallafall Pia med 85 456 steg, GRATTIS till dig med !
Av Linda - 15 mars 2008 10:36

titta vilken snäll mamma jag har som köpt denna fina DKNY (Donna karan NY) Delicious parfym till mig, jag har velat ha denna för jag tyckte den luktade så gott (fruktig lukt) och nu kom hon med en sån till mig igår. Vad glad jag blev...TACK mamma !



Av Linda - 15 mars 2008 08:04

nu har Viggo fått vattenkoppor minsann..han är helt prickig. Nu är det ingen tvekan om saken för det syns ju så väl att det är det.

Har räknat till ca 30 stycken, på händer, armar, mage, rygg, under hakan och i ansiktet.


Han var ju och lekte hemma hos en kompis som har vattenkoppor i förgår..men kan de verkligen bli smittade och få det själva på två dgr?

Men iofs hela dagis har haft det så det kan ju vara nån av de andra som smittat honom med.


Därmed missar han sin simskola både idag och nästa vecka så han får börja simskolan nästa omgång. Vad synd....det var ju första dagen idag och han såg ju fram emot det så mycket.


Natten har dock varit jobbig för honom, han har väckt mig flera gånger. Både pga att han varit bajsig (han vägrar ju toaletten så det är blöja som gäller fortfarande)...han vågade inte göra det igår när mamma och hennes sambo passade dem, han skäms ju så.


Han har haft ont i magen och varit så orolig hela natten, legat och skakat brevid mig.

Men nu förstår jag att det även var pga kopporna och inte bara att han var bajsig.

Av Linda - 14 mars 2008 15:32

ikväll ska vi in till stan och äta god mat på grekisk restaurang, sen ska jag och maken bowla lite för det är så kul.

Min mamma och hennes sambo kommer och passar barnen, snällt av dem att köra 10 mil hit och 10 mil hem igen sen inatt för att sitta barnvakt. 

Inte ofta vi kommer ut nånstans så det känns kul.

 

Har även bokat en trip till legoland i sommar, 2 dagars inträde till legoland + 2 nätter i stuga på en camping..4500 kr kostar det. Inte billigt direkt men vi åker knappt aldrig även så här. 

Sen kostar ju broavgiften över öresund ca 600 kr t/r och stora bält bron kostar med att köra över sen till Jylland.

Nästan så man kunde kommit till canarie holmarna för samma pris som detta kommer landa på. 


Började ju på viktväktarna igår och det har gått toppen hittils.. på restaurangen ikväll ska jag beställa kycklingfile och potatis..det är 4 points sammanlagt, såsen blir ju ca 3 points antar jag och så ska vi ha förrätt..jag funderar på gratinerade räkor med fetaost,krossade tomater och vitlök..inte mycket points i det heller ju.

Dricker cola light till maten...så blir det perfekt. Efterrätt blir det inget. Min vän viktväktar ju med så vi får hålla koll på varandra :-)



Av Linda - 13 mars 2008 23:40

maila in eller skriv en kommentar i detta inlägg vad era steg sen förra fredagen är...det är ju från fredag morgon till fredag morgon veckan efter (7 dagr) så ni kan börja skriva in redan nu resultaten.


Mina egna steg idag hamnade på 14502 steg (var bl.a på ett aerobic pass)


Resultat för denna vecka:

1. Linda- 89 600 steg

2. Pia - 85 456 steg

3. Heidin72- 69 869 steg

4. Valerina- 58 400 steg

5. Helena - 50 679 steg




Av Linda - 13 mars 2008 12:41

så då har man vägt in sig idag och vi är peppade till max jag och min vän.

Det var ingen rolig vikt att väga in sig på, jag väger mer än jag gjorde efter Saga föddes och vägde in mig på viktväktarna för 2 år och 4 mån sedan (nov 2005).

Känns fördjävligt...jag känner mig som en gris för att ha ätit så som jag gjort.

Jag har lyxat till det med maten VARJE dag, pizza, mc donalds, kakor, chips, ostbågar, godis osv osv...jag har verkligen vräkt i mig. Tänk då er vilken omställning detta är för mig att nu halvera min mat + att inte få äta kakor och gottis m.m Det är tufft men det ska lyckas....


Imorgon har vi dock sen tidigare bestämt att vi ska ut och äta...jag och min vän + våra karlar. Och det är på en grekisk restaurang som är väldigt populär, jag har aldrig varit där så det är första gången. Vet inte vad de har för mat alls.

Så vi får se hur det kommer gå....jag och min man ska bowla efteråt så då förbränner vi ju lite av maten iallafall :-). Kanske t.o.m hinner med en promenad...


Min startvikt är: 95.5 kg

Av Linda - 12 mars 2008 22:35

kom precis in efter min fjärde prommis idag :-)...provade två av gångerna med stavar, men jag känner ingen direkt skillnad från att gå utan stavar så jag vet inte riktigt meningen med det?

Kanske att det tränar axlar och sånt lite på samma gång...? 


18042 steg blev det idag iallafall, det är mitt näst bästa resultat sen jag fick stegräknaren.... jag tog igen mig rejält från igår då det bara blev ca 5000 steg.


Imorgon kl 10 bestämde vi oss för nu att gå till viktväktarna, jag och min vän. Men kläder på så blir inte vikten så rolig att se direkt..men man kan ju inte klä av sig naken där och väga sig direkt. Jag får helt enkelt ha tunna kläder på mig och bara ta en banan till frukost. Får se om jag hinner med en promenad innan vägningen ;-) 


Bara för det så kom jag på nu att jag ska skicka ett litet kort till en anhörig åt mig med en "tänker på dig" hälsning,  då han fått tillbaka sin cancer ett par veckor efter avslutad cellgiftbehandling och strålbehandling som inte heller det funkade.  Tänker på honom och tycker så synd om honom att han ska behöva få vara med om detta.

Hoppas han klarar det iallafall...han är ju bara runt 25 år gammal.

Jävla skit sjukdomar....vad ska de vara bra för???



Av Linda - 12 mars 2008 14:52

för andra gången idag..så 1 timme sammanlagt har jag gått.


Jag ska dricka nutrilett resten av dagen pga min hetsätning innan idag.

Började så fint med havregrynsgröt till frukost och 1 banan till mellanmål men efter det tråkiga inlägget härinne så blev jag bara så nere så jag for till affären och köpte ostbågar, chips + kakor som jag vräkte i mig så nu står det mig upp i halsen. Jag åt inte upp allt men halva chipsen och halva ostbågarna + 5 små fyrkantiga mazarin kakor. Jag tröståt helt enkelt...och nu känner jag mig så äcklad och ångrar mig.

Hade jag inte haft kräkfobi så hade jag kräkts upp allt igen..kanske tur trots allt att jag har kräkfobi.


Men stegen är uppe i 9000 iallafall nu och fler blir det innan dagens slut.

Ska lämna Tova och hennes kompis på gympa sen ikväll i grannbyn så då tänkte jag ut och gå där en timme.

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards