Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Linda - 16 mars 2008 23:15

min dotter har kissat på toaletten med ring på...lite då och då men nu känner jag att hon kan gott komma igång med det lite mer.

Så idag har hon inte haft blöja på hela dagen...dock blev det 3-4 byten av trosor och byxor...men sen mot slutet av dagen gick hon på toan och kissade.


Hon dricker ju så ofantligt mycket hela dagarna, hennes mugg är hennes allt...den ska med överallt. Och hon tar en klunk i minuten nästan..inte undra då att hon kissar så väldigt. Blir jobbigt för henne att behöva gå på toaletten med en gång i halvtimmen så då kommer de ju i byxorna..

Ena gången idag bajsade hon i byxorna med...inte lika kul dock, men jag ger mig inte.


Pga Viggos problem med nummer två och att han tvunget ska ha blöja vid 5 år så ska jag se till att detta inte upprepas med Saga.


Jag ska vara hårdare mot henne än jag var mot Viggo, och vägra blöjan dagtid när hon är hemma. Hon får enbart ha den på natten och på dagis. När vi åker iväg får vi ha extra ombyte bara helt enkelt.

Så då borde hon lära sig rätt kvickt att det är äckligt och det ska hamna i toaletten.


Av Linda - 16 mars 2008 22:29

fick ringa jourläkarcentralen imorse då det är helg, de skrev ut Tavegyl åt mig som jag sedan hämtade på apoteket. Hade en ståendes härhemma men den gick ut oktober 2004..så den vågade jag inte ge honom.

 

Tavegyl är alltså mot Viggos klåda han har pga vattenkopporna.

Han har nu koppor i örat, på tungan, i huvudbottnen, på magen, armarna, ryggen, benen och t.o.m på snoppen. Han hade rätt ont i huvudet och i örat...det är så tunn hud där ju...nu ikväll mådde han illa och höll på att kräkas när vi skulle ge han tavegylen. Han fick ha en spann brevid sängen för säkerhetsskull. 

 

Appropå det så har nu även storasyster 8 år blivit lite prickig så nu ikväll fick hon med en dos Tavegyl. Hon hade lite på ryggen, i huvudbottnen och ansiktet...känns som att Tavegylen kommer gå åt fort om även Saga får kopporna.


Dagens steg: 12100

det var så underbart väder i eftermiddag/ikväll så kl 17.30 begav jag mig ut för att gå, det blev längre än tänkt pga att jag inte kände nåt ont i benen (har vilat några dagar) och för att det var helt vindstilla, fåglarna kvittrade och det var solnedgång...sååå vackert härligt vårväder.

Presentation

Omröstning

Vilken bloggsida är bäst ?
 bloggagratis.se
 blogg.se
 wordpress.com
 bloggproffs.se
 bloggspace.se
 sprayblog.se
 skyrock.com
 bloggsida.se
 bloggorama.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards